Travel høst

Siden dette er min egen blogg, håper jeg å slippe unna med dette skamløst selvpromoterende innlegget. Jeg vil nemlig reklamere litt for noen spennende arrangementer jeg skal delta på i løpet av høsten.

Førstkommende torsdag stiller jeg i en paneldebatt om kjønn i kulturlivet, i kjelleren på Litteraturhuset i Oslo. Anledningen er en avslutningskonferanse for forskningsprosjektet «Forhandlinger og strid», og utgivelsen av boka ”Kjønnsforhandlinger. Studier i kunst,  film og litteratur” (Pax). I panelet sitter også Anne Oterholm, Sara Johnsen, Irene Iversen og Tore Slaatta

tankene dine

F.v. Ida Habbestad, undertegnede og Henrik Svensen. (Foto: Tom Tande)

 

Mandag 16. september rusler jeg igjen ned i kjelleren på Litteraturhuset, denne gang med programmet «Tankene dine er gull verdt!» Det nærmer seg nemlig søknadsfrister for all verdens stipender og støtteordninger, og jeg skal holde et kortkurs med tittelen «Hvordan få penger til å skrive på heltid.»

På scenen går også kritiker og redaktør Ida Habbestad som skal snakke om kritikken i det offentlige rommet, samt geolog og forfatter Henrik Svensen, som skal komme med innspill om hvordan forskerne kan bli mer aktive og synlige for folket. Kopinor står bak arrangementet, som også skal holdes i Bergen (24. september) og Trondheim (25. september).

urijazzI forbindelse med Litteraturuka i Vestfold deltar jeg lørdag 9. november på Urijazz for å snakke om min egen bok «Radka Toneff, hennes korte liv og store stemme.» Foredraget etterfølges av en solokonsert med vokalist og komponist Eva Pfitzenmaier.

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: