Login

Login

Logout

10 svar

 1. Hei!
  Jeg leste boken din for en del år siden, men da lånte jeg den på biblioteket. Har du et eksemplar jeg kan kjøpe?
  Mvh Tonje Thwin

  1. Hei Tonje
   Så hyggelig at du er interessert i å kjøpe bok – er det Radka Toneff-boka du sikter til? Den koster 200 kroner. Send meg din adresse på marta (dot) breen (at) gmail (dot) com.

   beste hilsen Marta

 2. Hei! Jeg er en stor beundrer av jobben du gjør som journalist og feminist. Jeg har lest født feminist og følger deg også når du er i Klassekampen, og nå skal jeg jammen meg følge bloggen din også, mye interessant her, elsker hvordan du logisk legger frem de absurde skjevhetene i samfunnet vårt som de aller fleste av oss ikke tenker over til daglig. Nå har det seg sånn at jeg skal skrive en bacheloroppgave om hvorfor det er så få menn som ønsker å bli helsefagarbeidere. Har du noe tips til litteratur og forskningsartikler rundt dette? Helsefagarbeideryrket er ikke ditt fagfelt, men jeg vet at du har beveget deg inn på helsefaglige områder da du skrev «rosa streker, røde tall».

  1. Kjære Marit
   Tusen takk for en veldig hyggelig melding! Nå ble jeg glad.
   Det er veldig interessant tematikk du jobber med, dette at menn i så liten grad trekkes mot såkalte omsorgsyrker. Jeg har dessverre liten kunnskap om feltet og har ikke jobbet med helsetematikk på noen år. Kanskje noen hos Kilden kan hjelpe deg videre? Eller hos Fagforbundet som organiserer helsefagsarbeidere? Jeg ønsker deg uansett lykke til med oppgaven og et riktig godt nytt år!
   beste hilsen Marta

 3. Hei. Her i Selbu planlegger vi 8. mars arrangement. I denne forbindelse henvender jeg meg til deg fordi vi ønsker å ha en kvinne med meninger og mot til å holde et innlegg på vårt arrangement. Og helst en kvinne som kan henvende seg til unge kvinner slik at de forstår at markering av 8. mars fremdeles er nødvendig. Har du lyst og anledning? Og hva koster din deltakelse i tilfelle?
  Mvh
  Liv Grøtte,
  Arrangementskomiteen

  1. Hei Liv

   Takk for hyggelig forespørsel. Dere er dessverre for sent ute, jeg er opptatt hele 8. mars-uka. Håper dere finner en god erstatter. Beste hilsen Marta

 4. Takk for svar! Beklager å mase men har du et forslag på en «erstatter» som jeg muligens kunne kontakte? Og hvis vedkommende er fra Trøndelag så ville det vært supert.
  Mvh
  Liv Grøtte

 5. Hei, jeg hørte nettopp foredraget ditt via Teams – du snakket til hele Thor Heyerdahl videregående skole her i Larvik. Jeg er norsklærer, og skal neste år jobbe med bærekraft sammen med elevene. Kunne du sendt meg en mail, jeg har et spørsmål angående foredraget ditt i dag. Jeg heier veldig på deg!

  1. Hei Gry, så hyggelig! tusen takk.
   Kunne du sendt meg din mailadresse? hilsen Marta

   1. Hei, jeg hørte nettopp foredraget ditt via Teams – du snakket til hele Thor Heyerdahl videregående skole her i Larvik. Jeg er norsklærer, og skal neste år jobbe med bærekraft sammen med elevene. Kunne du sendt meg en mail, jeg har et spørsmål angående foredraget ditt i dag. Jeg heier veldig på deg! gry.nordvik@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: