Se og Hørs kvinnefiendtlighet

Se og Hørs ekstreme fiendtlighet overfor kvinnekroppen når stadig nye høyder. Bladet trykker jevnlig uflatterende bilder av kjendisdamer som ”har forfalt”, fordi de veier to kilo mer enn catwalkmodellene. Nybakte mødre som har sultet bort mammavekten i rekordfart, får skryt og fremholdes som gode forbilder.

I dag er det Christina Aguilera som får høre at hun ”tyter ut av kjolen:”

”Ikledd en kort sølvkjole, gjorde Aguilera en lite heldig opptreden under American Music Awards”, skriver Se og Hør og siterer en britisk avis:

”Kanskje hun burde valgt en større størrelse. Det så ut som om hun var mye tyngre enn det hun påstår å være”. Kelly Osbourne siteres også: ”Vel, hun har jo lagt på seg mye. Det ser virkelig ikke bra ut”. (…)  ”Hun kalte meg feit i mange år, men jeg var aldri så feit som hun er nå.”

Aguileras sangprestasjon står det ingenting om.

Sjekk også disse oppbyggelige Se og Hør-klippene:

Da Nicole Kidman seigpinet seg tilbake til størrelse null rett etter fødselen, fikk hun applaus av det norske ukebladet som skrev:

”Nicole Kidman er like slank som før graviditeten. –  Ikke rart Keith Urban er stolt.”

Britney Spears´ kjæreste har imidlertid liten grunn til å være stolt:

”Det kan virke som om sensasjonen Spears alltid vil ha mer mat,” skriver bladet, som videre kan fortelle at ”superstjernen sjokkerte en hel verden da hun blottet sin ekstreme bulemage under fjorårets MTV Music Video Awards.”

Jeg har forresten jobbet i samme forlagshus som Se og Hør, og kan røpe at jeg har sett langt mer ekstreme bulemager blant de mannlige deskjournalistene der…

5 svar

  1. det är så jävla sjukt men sjukast av allt är ju att fler inte reagerar, att det bara fortsätter år efter år efter år. jag FATTAR tex inte att det är möjligt att 2011 låta en konsertrecension handla om att britney är småfet. (en dansk recensent)
    hittade själv denna idag: http://twitpic.com/7hb3qp

  2. Uff. Ille.
    At folk leser den blekka der er jo nesten like ille som svadaen de trykker

  3. Ille i Se & Hør, men minst like ille kvinne- eller moteblader? Sjelden jeg leser Se & Hør, men oftere blader i den andre gruppen, og man finner dessverre ikke mange sunne forbilder som blir presentert der uten kommentarer om at de har lagt på seg, at magen strutter eller at kjolen er for trang osv. – Er man superslank, blir man oftere sett for andre ting som måtte være bra. Trist, men sånn er det dessverre altfor ofte.

    Bra du skriver om det likevel. Vi må ikke slutte å si at vi ikke synes noe om det, men bare godtar det slik det er.

  4. Men fortsatt er det så jenter som elsker bladet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: