Kroppsfikserte, vi?

Nei, jeg har ikke vært på Narvesen og kjøpt Vi menn og Alfa – dette er et lite utvalg av sakene som ligger på Nettavisens førsteside i dag, fredag 24. mai.

(I følge Nettavisen selv er deres hovedfokus «hendelsesnyheter, økonomi og sport.»)

nettavisen5 nettavisen7 nettavisen9 nettavisen nettavisen2 nettavisen3 nettavisen6 nettavisen8 nettavisen10 nettavisen11

5 svar

  1. Helt utrolig! Verden vil bedras 😉

  2. Kari Morthensen | Svar

    Sukk. Dette vil kanskje vekke irritasjon, men det hender jeg lurer på om ikke hijab ville vært ok. Ikke alltid, men av og til. Og her er vi ved kjernen: Problemet er egentlig det samme som for prinsessene og piratene: Hva med å formidle variasjon? Hvorfor må vi tutes øynene fulle (eller hva man nå skal kalle det når det dreier seg om øyne, ikke ører) av disse puppene og rompene som skal ha oss til å tro at det bare er de som er sexy? Kanskje sex er mer variert enn som så? Og ikke minst: Kanskje VERDEN er mer variert?? Kanskje det faktisk finnes nyheter og hendelser der ute som er mer interessante enn Aniston nesten uten klær? (Kunne Davy uten klær vært et alternativ, forresten? Eller kanskje ikke?) Medienes ansvar for å formidle bredde er stort – og det er mange av dem jeg er glad jeg ikke jobber i.

  3. Øh… er det uansett noen som tar Nettavisen alvorlig?

  4. Det er helt skummelt hvor mye mer kroppsfiksering det er på kvinner idag når vi er «frie og sterke individ» enn det var da vi var så utrolig undertrykkede på førtitallet.

  5. Så merkelig at alle vi kvinner går rundt og syns vi er mislykkede, altså. Det er jo i alle fall overhodet ikke slik at vi blir indoktrinert i alle media av perfekte kropper (les: det «samfunnet» mener er perfekte kropper).

    Jeg blir bare sint.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: