Narvesen flyter over av kvinnehat

kameltå.png

På Narvesen denne uka. Kjære familien Reitan: Er det virkelig nødvendsig å importere denne dritten til Norge?

Den norske Narvesenkjeden har begynt å kjøpe inn de aller nedrigste søpplebladene fra Sverige, som «Veckans -nu» og «Hänt Bild». Dette er blader der selve forretningsideen går ut på å trakassere kvinnekroppen.

Denne uka er det kvinners underliv som settes under lupen, forrige uke handlet det om «rumpekrigen».

Kvinner er i grunnen ganske ekle, synes å være grunntanken i disse redaksjonene. Ihvertfall hvis man zoomer inn på dem. Loddne lepper, hårete armhuler, stygge tær, synlige kjønnslepper, cellulitter – you name it.

 

stjartkriget.pngekle angelina.jpgbeyonce er ekkel .pnglodden dame.pngrynkete knær.pngmadonna har bart og stygge tær.pngskjeggedame.pngekkelt med ørevoks.pngr.pngfor tjukke for hollywood.png

Mitt gamle blogginnlegg «Ord som hater kvinner» føles dessverre sørgelig aktuelt…

 

4 svar

  1. Så utrolig kvalmt og teit. Denne gangen kaster vi BH’n men brenner den ikke. Vi bruker den som sprettert med store, vonde kramper og sikter på dumme redaksjoner og Narvesen;) Fra spøk til alvor; det blir bare verre og verre. Hvordan skal vi få stoppet det?

  2. Utrolig idiotisk men det ligger penger bak og dessverre er det pengene som rår. tror ikke det er enkelt og stoppe dette det ligger en storindustri bak . Men Reitanfamilien kan la være og selge slike blader. De har penger nok.

  3. Stort fokus på kvinners kropp og utseende er jo undertrykking, det sier jo indirekte at kvinner skal være objekter som alle har «rett» til å kommentere fremmer ideen om at kvinnen skal være «passiv» og behage andre, fremfor å bli bevisst på sin frihet til å være den hun vil, fri fra normer om at en hele tiden må tenke på at en ikke skal ha rynker, kameltå, hengepupper, dårlig hud, ørevoks, busemenn osv. Hvis en hele tiden går rundt og tenker på dette til alle døgnets tider og overalt, hva slags liv har en da?

  4. Man kan bli målløs av mindre! En ting er at noen vil tjene penger på dette, men finnes det virkelig folk som er villige til å bruke en hel tjue-kroning på dette? Det kan ikke bety annet enn at folk har for mye penger og for lite anstendighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: