Økonomisk krise? Ikke i Elle

partyDet er desember – og det betyr partyspesial i norske dameblader.

Men av en eller annen grunn kom jeg ikke i partyhumør av å lese det nyeste nummeret av Elle. Tvert i mot ble jeg litt kvalm av å se side opp og side ned med kjoler, smykker og vesker i 30 – og 40-tusen kroners klassen.

Ett av månedens mange snasne motetips er å pynte håndleddet ditt med åtte tynne armbånd til 22 000 kroner – stykket! Omtrent 176 000 kroner til sammen det, altså.
Eller hva med et lite skinnskjørt til 29 000 kroner? Det er jo litt rock n´roll? Særlig hvis du supplererer med en tøff slangering til 68 000.

Det er jo bare jul én gang i året…

Uten navn

Jeg har en bedre gaveidé: Gå inn på Kvinnefronten.no og støtt kampen mot menneskehandel (Coalition Against Trafficking in Women) med valgfritt beløp. Da får du et fint håndlaget kort som du kan gi bort til jul. Og så kan du be ungene om å perle et armbånd helt gratis.

 

3 svar

  1. Ja, vi kan jo begynne å lure på om Elle bare henvender seg til et smalt sjikt av befolkningen eller om det er meningen at vi andre skal sitte og gape i stum beundring.
    Forøvrig – armbånd laget med kjærlighet av barn eller barnebarn er uvurderlige. Et godt juleønske sammen med bidrag til en god sak.

  2. Åh wow. eg har ikkje lese dameblader på leeeenge ser eg! (og godt er det!)

    1. Disse damene har ikke horisont .Ta deg en tur på vestkantskolene og lær de unge damenr der att vesker til flere tusen og ett nymalt ansikt ikke gir noe lykke eller mening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: