Jeg er i sjokk!

madonna2madonna3madonna

Når Se & Hør legger ut et bilde av en naturlig armhule under overskriften «Årest mest sjokkerende Instagram-bilder», føler jeg at Madonna fikk fram sitt poeng.

4 svar

 1. Heyyy, det gjorde jeg også i sommer, men mitt bilde var… Ganske abstrakt? Og det fulgte en ganske latterlig debatt mellom meg og to av følgerne mine. Armhulehåret mitt, og det å vise det frem, ble sammenlignet med rumpeskjegg – og første kommentaren begynte «altså… æsj». I tillegg ble det påpekt at slike former for meningsløs demonstrasjon/den typen feminisme ikke trengs her i vesten. Link: http://instagram.com/p/od6sQdj_i3/?modal=true

  Og ett til, der jeg spør om hvorfor i all verden det er så forbanna ekkelt med noe som vokser på en ikke spesielt intim kroppsdel: http://instagram.com/p/quQeKFj_gz/?modal=true

  Jeg liker armhulehår, på menn og kvinner. Synes det ser fint ut.

 2. Hei! Bare av ren nysjgerrighet, fjerner du hår under armene selv? Hvorfor, evt hvorfor ikke? Mulig det blir litt vel personlig.

  1. Hei nysgjerrige Nicolai!
   Du har helt rett, det ble litt vel personlig.

   1. Sier som Karl Ove Knausgård; Privat, men ikke personlig 🙂 Neida, det går fint. Med hårfjerning, som med mye annet, blir vi nok påvirket av motebidet og populærkulturen. Hvem vet, kanskje dette endrer seg?:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: