Unge bruder

Takk Cappelen Damm, for at dere tar ansvar og viser småjentene våre hva de skal drømme om.

Den skal tidlig krøkes som god bridezilla skal bli…

 

 

 

 

 

3 svar

  1. Torunn W. Gilje | Svar

    Har jente på fem år, merker at jeg etter hvert har begynt å få en stadig voksende aversjon mot ordet «vakker».

  2. For alt var mye bedre «da vi var små»? Selv om lekene er blitt mer kompliserte, er de ikke veldig originale. Venninnene mine og jeg lekte da også med papirdukkebruder, brudebarbier, bryllupsklistrebøker, og festet mormors blondegardiner på hodet som slør, og drømte om «den dagen…»…og ingen av oss har vært spesielt plagsomme i planlegning og gjennomføring av våre bryllup. Man trenger da ikke å klage før man ser at noe faktisk blir et problem?

    Torunn: Om du ikke vil fortelle datteren din at hun er vakker, hva skal hun da få høre? Jeg har aldri hørt det selv, jeg var «flink og ansvarlig»…og sliter den dag i dag med enorme komplekser og dårlig selvtillit. Fortell din datter hver dag at hun er vakker, nydelig, skjønn. Hun trenger å høre det!

  3. Papirkurven, du må dessuten også fortelle datteren din at DU er vakker. Vakker må være mer enn å se ut som en ung Barbiebrud. Vakkernok burde være et eget ord i ordboka, og ansvarligvakker og vakkerflink. Det er ikke noen motsetning å være begge deler liksom, eller å fremheve helt andre kombinasjoner av egenskaper. Og forbilder burde heller bli redusert til bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: