Mer januarmat

Jeg er så opptatt av å lage mat for tiden, at det blir lite tid til blogging. Her er noe av det vi har spist på Manglerud den siste uka.

Stekt ris med ananas

Panert brosmefilet

Grønnsaksgrateng

Frukt med gresk youghurt, nøtter og honning

En haug med kreps...

...ble til denne deilige krepsesuppa

Ett Svar

  1. Ok, jeg har tenkt å skrive denne kommentaren lenge, men nå klarer jeg ikke holde kjeft lenger.
    Hvis du skal legge ut bilder av maten du spiser på bloggen din, kan du være så snill å legge ved noen oppskrifter i tillegg?
    Trenger ikke være på alt hele tida, men innimellom.
    Da hadde du hvert fall fått en leser som hadde blitt veldig mye mer fornøyd 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: