The perfect bite?

champagneriaDet er mye dårlig tapas i denne byen. Storparten av det som tilbys har ikke en gang vært innom en kokk på veien ut til restaurantkunden – det er nemlig bare oppskåret manchego, ferdigkjøpt chorizo, oliven fra et glass, ferdigkjøpt aïoli osv.champagneria 2

Jeg ble derfor positivt overrasket over tapasmenyen på Champagneria i Frognerveien. Vi bestilte indrefilet av lam med rødvinssaus, indrefilet av okse med Madeirasaus, kamskjell med basilikumsaus, empanadillas og chevre stekt i akasiehonning.

Det hele ble skylt ned med billig cava – selvfølgelig – det er jo finanskrise fremdeles, eller hva?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: