Stekt ris – nam nam

fried rice2Hver gang jeg koker ris lager jeg litt for mye, sånn at jeg kan lage «fried rice» dagen etterpå.

I tillegg til risen finkutter jeg noen grønnsaker fra kjøleskapet og kanskje litt salt bacon – eller aller helst salt fisk. Nylig brukte jeg denne boksen med «Fried chili fish» fra en asiatisk butikk, og det ble veldig godt! Krydres med limejuice, hvitløk og ekstra chili, før jeg rører inn et pisket egg helt mot slutten. fried rice

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: