Og hver dag hele sommeren spiste vi mat..

Hummersalat med hoisin- og appelsindressing

Hummersalat med hoisin- og appelsindressing

Gulrot-, søtpotet- og ingefærsuppe

Martas gulrot-, søtpotet- og ingefærsuppe

Krabber i hagen

Krabber i hagen

Reker på Nesodden

Reker på Nesodden

Helstekt villsvin (ble laget til en av Øyvinds DN-artikler)

Helstekt villsvin (laget til en av Øyvinds DN-artikler)

2 svar

  1. Oppskrift på den søtpotetsuppa hadde vært fint! Så uforskammet apetittelig ut.

    1. Ja, den er god! Oppskriften er circa som følger:
      En neve gulrøtter og et par store søtpoteter skrelles, kuttes opp og kokes møre. En gul løk og et par selleristenger kuttes og stekes i olje. Så samler jeg grønnsakene i en plastbolle og river litt hvitløk og fersk ingefær oppi. Sleng oppi en god dæsj Noilly Prat – eventuelt hvitvin – samt et par desiliter kyllingkraft (evt. buljong). Mos det hele med stavmikseren og sil det til slutt, så konsistensen blir jevn. Smakes til med matfløte, salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: