Mens vi venter på Vulkan

LEVENDE_BL__SKJE_4a7bfe003f696Jeg var en tur innom Smart Club på Alna forleden. Det slo meg at denne butikken som mange forbinder med malingsspann, dusjkabinett og stygt treningstøy, også innehar Oslos beste matvareutvalg. Det er spesielt kjøtt- og skalldyrdisken som gjør shoppingturen verdt omveien.
Jeg blir raskt inspirert av råvarer som rype, elgkjøtt, finnbiff, reinsdyr, hjort, hummer, sjøkreps, muslinger, krabbeklør og byens største reker, riktignok frosne, men alltid fulle av deilig rogn.
KRABBESKJELL_FER_4a8e8b3c646e7Brødutvalget er også imponerende. At så mange nordmenn tar til takke med tørr formkneip fra Rimi er for meg helt uforståelig: Slike brød kjennes daggamle ut idet de trilles ut fra bakeren.
I megabutikken på Alna har man dessuten et større kake- og dessertutvalg enn hos de fleste av byens bakere: Napoleonskake, Sachertorte, Creme Brulé, eplekake, marsipankake, ostekake, vannbakkels, sjokolademousse, Tiramisu og Petit Four.
Legg til fersk foccacia, dim sum, snegler, sushi og kanskje landets største grøntmarked, så skjønner du hvorfor stedet bringer tankene tilbake til tidligere besøk på supermarkeder i Bangkok og USA. Det er altså ingen grunn til å lide noen nød mens du venter på den mye omtalte mathallen på Vulkantomta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: