Er de søstre?

Isla Fisher

Isla Fisher

Jeg har store problemer med å se forskjell på de to skuespillerne Amy Adams (34) og Isla Fisher (33). Amy Adams oppdaget jeg første gang i den romantiske komedien ”The Wedding Date” (2004), mens Fisher året etter gjorde suksess i ”The Wedding Crashers”.
Amy Adams

Amy Adams


Isla Fisher (som er forlovet med «Bruno»-aktuelle Sacha Baron Cohen) fikk nylig sitt gjennombrudd i den elendige motekomedien ”Confessions of a Shopaholic.” Den av rødtoppene som har gjort sterkest inntrykk på meg er imidlertid Amy Adams og hennes innsats i det amerikanske dramaet ”Junebug”.

Filmen, som fikk juryens spesialpris i Sundance i 2005, tar for seg ytterpunktene i det amerikanske folkeslaget. Vi møter den sofistikerte kunsthandleren Madeleine, som gifter seg med sørstatsmannen George etter kun en ukes forelskelse. Når han tar henne med hjem til sine relativt enkle foreldre blir det full kræsj. Familien hans er full av eksentriske tullinger, som synes Madeleine er en viktigper. Til tross for at enkelte karakterer føles litt overdrevne, er historien varm og engasjerende. Amy Adams spiller Madeleines gravide svigerinne og hun ble Oscar-nominert for jobben.

Ett Svar

  1. Isla vil bestandig være den skeive fra Home and away i mine øyne 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: